Vacatures en stage

Wij zoeken een fysiotherapeut!

🌟 Word jij onze nieuwe held in beweging? 🌟

Bij Fysiopraktijk Zeist zijn we op zoek naar een gedreven algemeen fysiotherapeut om ons team te versterken. Als jij passie hebt voor het vak en klaar bent om je carrière te starten, of als je een fysiotherapeut in opleiding bent die bijna klaar is, dan willen we graag met jou praten!

🏥 Over Ons:
Fysiopraktijk Zeist is jouw nieuwe thuisbasis in de wereld van fysiotherapie. We zijn gevestigd in het prachtige Zeist en vormen een hecht team dat hard werken combineert met gezelligheid. Bij ons draait het om samen dingen doen en 'iets voor elkaar over hebben'. We geloven in een positieve, ondersteunende omgeving waarin we groeien en gedijen, zowel als professionals als individuen.

💼 Jouw Rol:
- Als algemeen fysiotherapeut bij Fysiopraktijk Zeist speel je een essentiële rol in het herstellen en verbeteren van het welzijn van onze patiënten.
- Je zult werken met een gevarieerde caseload en de mogelijkheid hebben om je expertise te ontwikkelen in een breed scala van behandelingen en specialisaties.
- Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen, het monitoren van de voortgang en het bieden van professioneel advies.

🌈 Wat Bieden Wij:
- Een boeiende en dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.
- Flexibiliteit met uren (24-32 uur per week), zodat je werk kunt combineren met andere verplichtingen.
- Een team van gepassioneerde collega's die bereid zijn kennis en ervaring te delen en je te ondersteunen (daar waar nodig).
- Mogelijkheden voor bijscholing en professionele ontwikkeling.
- Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

✨ Jouw Profiel:
- Je bent afgestudeerd in fysiotherapie of staat op het punt je opleiding af te ronden.
- Je bent gepassioneerd en enthousiast over het helpen van mensen om hun bewegingsdoelen te bereiken.
- Je hebt een positieve en proactieve instelling en een echte teamplayer.
- Je bent communicatief sterk en in staat om een vertrouwensrelatie met patiënten op te bouwen.

Heb jij het in je om deel uit te maken van ons team? Wil je deel uitmaken van een praktijk die echt om je geeft? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Stuur je CV en een motivatiebrief naar marc@fysiopraktijkzeist.nl en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent voor Fysiopraktijk Zeist. We kijken ernaar uit om van je te horen! 💪👟💼

Samen gaan we voor een gezondere, beweeglijke toekomst! 💙

Een content heading

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.