Fysiotherapie

Een fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Wanneer jij last hebt van langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jouw beperken in je dagelijks leven, dan kan de fysiotherapeut mogelijk helpen. Denk hierbij aan rugpijn, nek- en schouderklachten of een knieblessure, maar ook wanneer het bewegen wordt belemmerd als gevolg van een chronische ziekte of aandoening. Samen vinden we altijd een passende behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn allen hoogopgeleid en ieder heeft zijn of haar eigen specialisatie(s). Ook werken we nauw samen met andere zorgverleners, zoals orthopeden, (huis)artsen, podologen, en diëtisten, zodat we jouw optimale zorg kunnen bieden.

Fysiopraktijk Zeist is een modern fysiotherapeutisch centrum voor behandeling en bewegen. De fysiotherapeuten hebben de beschikking over de nieuwste behandel-en onderzoeksapparatuur. Daarnaast is unieke trainingsapparatuur geinstalleerd om voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of klachten een beweegprogramma op maat te maken.

Het fysioteam behandelt en voorkomt klachten. In de ruime en mooie opzet kunt u vertrouwen op een persoonlijke en professionele aanpak. Wij zitten, samen met drie huisartsenpraktijken,  op de 1e verdieping van een gezondheidscentrum (naast de Torenflat). Natuurlijk is er een lift beschikbaar.

Met het beste onderzoek kunnen we de behandeling direct op de beste manier starten. Hoewel behandelen een belangrijk onderdeel is binnen de praktijk, is dat absoluut niet ons enige inzet. Sterker nog er valt veel meer 'winst' te halen in het voorkomen van herhaling. Wetenschappelijk gezien is verantwoord bewegen het beste 'medicijn' tegen vele gezondheidsproblemen. Juist op die wetenschap zetten wij in. Daarom hebben we geinvesteerd in kennis, aparatuur en veel ruimte, allemaal onder één dak. Dat is onze kracht en het grote verschil.

REKEN MAAR DAT U DAT MERKT!