Trainingsschema's

Wil je een professioneel trainingsschema? Of, misschien wil je weten of je huidige trainingsschema wel het beste voor jou is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanuit ons vak als fysiotherapeut maken wij al vele jaren trainingsschema's. Dit zijn zogenaamde revalidatieschema's. Gemaakt voor mensen die een blessure hebben (of hebben gehad). Heb jij fysieke klachten? En wil je graag een professioneel trainingsschema waarmee je kan gaan trainen bij jouw eigen sportschool. Dat kan! Wij maken het graag voor je.

Heb je een trainingsschema en wil je graag weten of dit schema het beste voor jou is? Ook dan kunnen we jou helpen. Samen met jou bekijken we het schema en passen we het eventueel aan.

Om een trainingsschema te kunnen maken hebben we natuurlijk eerst een aantal gegevens van je nodig. Daarom maken wij het liefst altijd een eerste afspraak bij ons in de praktijk. Is het niet mogelijk om bij ons in de praktijk te komen? Geen punt. Mits je niet te ver weg woont komen we gewoon naar je toe. Maar het kan ook gewoon online en/of via de telefoon.

Al onze schema's maken wij in een online systeem. Je download onze App op je mobiele telefoon en daar vindt je het trainingsschema terug. Alle oefeningen zijn gemaakt in HD kwaliteit en voorzien van gesproken tekst. Daarnaast kunnen we ook vragenlijsten en voorlichtingsmateriaal voor je ter beschikking stellen. Met behulp van het online systeem is het ook mogelijk om met elkaar te communiceren. Niet alleen via chat maar ook via live videoconsulten. Zo heb je altijd je professionele fysiotherapeut 'op afstand' bij je!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button.

Trainingsschema's voor sport

Doe je aan een bepaalde sport en wil je hiervoor een professioneel trainingsschema? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Onze gecertificeerde kracht- en condititrainer (CSCS) heeft vele jaren ervaring met het maken van dit soort trainingsschema's en het begeleiden van sporters.

Om een trainingsschema te kunnen maken hebben we natuurlijk eerst een aantal gegevens van je nodig. Daarom maken wij ook hiervoor het liefst altijd een eerste afspraak bij ons in de praktijk. Is het niet mogelijk om bij ons in de praktijk te komen? Geen punt. Mits je niet te ver weg woont komen we gewoon naar je toe. Maar het kan ook gewoon online en/of via de telefoon.

Ook deze schema's maken wij in een online systeem. Je download onze App op je mobiele telefoon en daar vindt je het trainingsschema terug. Alle oefeningen zijn gemaakt in HD kwaliteit en voorzien van gesproken tekst. Daarnaast kunnen we ook vragenlijsten en voorlichtingsmateriaal voor je ter beschikking stellen. Met behulp van het online systeem is het ook mogelijk om met elkaar te communiceren. Niet alleen via chat maar ook via live videoconsulten. Zo heb je altijd je professionele krachttrainer 'op afstand' bij je!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button.