ONTWIKKELINGEN GEZONDHEIDSCENTRUM

Op dit moment is de eigenaar van ons gezondheidscentrum druk bezig met een aantal werkzaamheden. We zullen u uitleggen hoe het allemaal zit.

Allereerst is men bezig om de leegstaande ruimte op de begane grond te verbouwen. Hier wordt een nieuwe psychologenpraktijk gerealiseerd.

Daarnaast gaan ze binnenkort aan de slag om de hoofdentree van het centrum volledig te vernieuwen. Er komen andere, minder gladde, tegels aan de buitenzijde, er komt een grote lichtkoepel en natuurlijk nog veel meer.

De parkeerplaats aan de achterzijde van het gezondheidscentrum en de Torenflat zal waarschijnlijk in Mei van dit jaar worden afgesloten m.b.v. een slagboom. Vanaf dat moment is het alleen nog maar voor bewoners van de Torenflat mogelijk om daar te parkeren. Klanten van het gezondheidscentrum kunnen vanaf die tijd parkeren aan de voorzijde van het gezondheidscentrum. Ook dit parkeerterrein zal worden afgesloten m.b.v. een slagboom. Vanaf dit parkeerterrein zal ook een lift worden gerealiseerd zodat minder validen de mogelijkheid hebben om gemakkelijk het centrum binnen te komen.

Vollenhove vooruit: samen werken aan Vollenhove

Alle aanwezige fractievoorzitters tijdens de raadsvergadering in Zeist op 14 januari 2020 hebben het  manifest ‘Vollenhove vooruit’ ondertekend. Het manifest staat centraal voor de vier ambities binnen onze buurt Vollenhove die vóór 2035 zullen worden gerealiseerd.

De vier ambities: een vitale gemeenschap, diversiteit als kwaliteit, open en groen en een eigentijdse wijk, zijn tot stand gekomen door vele bijeenkomsten met bewoners, verenigingen en professionals. 

Meer lezen? Download hier het manifest.