Fysiotherapie Zeist werkt!

Fysiotherapie bij Fysiopraktijk Zeist is gericht op de oorzaak. Als je de oorzaak weet, is de behandeling altijd het beste. Dat werkt! Natuurlijk stopt het niet bij behandelen, voorkomen is veel beter! 

Wacht niet te lang, maak vandaag nog een afspraak.
Bel: 030-7210771 of stuur een App naar 06-15867817! Een verwijzing is niet nodig!

Samen werken we aan behoud van herstel en het voorkomen van herhaling.

Fysio Zeist biedt ruimte!

Fysiotherapie bij Fysiopraktijk Zeist biedt je de ruimte. Mooie behandelkamers, een professionele  revalidatie- en trainingsruimte, ruime openingstijden en natuurlijk zeer bekwame fysiotherapeuten.

Het beste herstel van je klachten of blessure, maak direct een afspraak. Bel: 030-7210771 of stuur een App naar 06-15867817! Een verwijzing is niet nodig!

Bewegen is goed, meer bewegen is (nog) beter.
Bewegen...onze specialiteit!

Ons team

Maak kennis met het team van Fysiopraktijk Zeist. Fysiotherapeuten met aanvullende scholingen en opleidingen en zeer ervaren administratieve ondersteuning.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, maar er is veel meer.

Van manuele therapie, dry needling tot aan valpreventie, COPD, echografie en voeding- en leefstijladvies.

Maak een afspraak en we gaan graag samen met u weer goed en verantwoord op weg naar optimaal herstel.

Marc de Jong

Marc (BIG geregistreerd) is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hij is tevens voedingsdeskundige,  kracht- en conditietrainer (CSCS) en Echografist MSU. Marc is de eigenaar van Fysiopraktijk Zeist.

Meer lezen

Suze Mulder

Suze (BIG registratienummer 69914367704) is juli 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Suze is aanvullend geschoold in medical taping, schouderrevalidatie, dry needling en valpreventie bij ouderen.

Meer lezen

Gillian Bohan

Gillian (BIG registratienummer 99919726204) is sinds november 2014 fysiotherapeut. Ze is aanvullend opgeleid en gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van mensen met COPD en Astma klachten. 

Meer lezen
robin rasink

Robin Rasink

Robin (BIG registratienummer 69926627104) is in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Zij is sinds 1 november 2019 in dienst bij Fysiopraktijk Zeist als algemeen fysiotherapeut. 

Meer lezen

Gerry Schutterop

Gerry is onze administratieve medewerkster en 'rots in de branding' als het gaat om reilen en zeilen van de praktijk. Grote kans dat Gerry uw eerste contact met de praktijk is.

Meer lezen

AANMELDFORMULIER

Met dit formulier meldt u zich aan bij onze praktijk. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden alleen voor contact gebruikt. We hanteren een privacy reglement.

Versturen

Aanmelden voor onze GRATIS nieuwsbrief

Aanmelden
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiopraktijk Zeist is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering