Fysiofitness Zeist

Verantwoord bewegen

Iedereen heeft baat bij fitness, maar soms heeft u wat extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld wanneer u klachten heeft (gehad) aan gewrichten en spieren zoals rug-, knie- schouder. Of wanneer de revalidatie is afgerond maar de overstap naar zelfstandige fitness te groot voor u is. FysioFitness kan dan een oplossing zijn.

Bij Fysiopraktijk Zeist traint u één of twee keer per week trainen onder professionele begeleiding in een groep van ongeveer 4 personen. Deze vorm is op basis van een FysioFitness abonnement en per maand opzegbaar. U kunt dus elk moment instappen!

FysioFitness is goed voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken, maar die niet in een 'gewoon' fitnesscentrum willen trainen. Het is met name geschikt wanneer u een verleden heeft met lichamelijke klachten. Bij FysioFitness draait het om het plezier hebben in het bewegen.Voorafgaande aan de eerste training is er altijd een intake.
De trainingen kunnen per persoon heel verschillend zijn. Dat ligt namelijk heel erg aan uw fysieke klachten en aan uw wensen en verwachtingen.

Aanmelden? Klik hieronder op de button of ga naar onze Fysioshop.