orthomoleculair leefstijl voeding dieet

Orthomoleculaire therapie

Gezond, sterk & fit

Fysiopraktijk Zeist introduceert een unieke combinatie van Fysiotherapie, kracht- en conditietraining en orthomoleculaire geneeskunde. Een sterke combinatie die er voor kan zorgen dat je nog sneller van je klachten af bent. Succesvol herstellen van (chronische) klachten heeft natuurlijk te maken met een lichaam dat in optimale conditie verkeerd. Dit geldt ook bij het voorkomen van (chronische) klachten. Wanneer je lichaam niet in optimale conditie verkeerd dan kan het herstel trager verlopen dan normaal. Toevoegen van orthomoleculaire geneeskunde aan jouw fysiotherapietraject kan daarom een zeer waardevolle aanvulling zijn.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt bij een zorgverzekeraar dan kan het zijn dat de consulten orthomoleculaire therapie (gedeeltelijk) worden vergoed. Wil je weten hoeveel er door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed? Klik dan hier (website) of hier  (pdf) om een overzicht van de vergoedingen 2020 te zien.

Geen extra kosten!

Ben je al klant van Fysiopraktijk Zeist?  Of besluit je klant te worden? Dan hebben we goed nieuws. De consulten Orthomoleculaire therapie kunnen voor jou wel eens kostenloos zijn! 

Hoe het precies werkt leggen we je graag persoonlijk uit. Neem daarom snel contact op met je behandelend fysiotherapeut of bel met onze administratie. We leggen dan graag uit hoe we je nog beter kunnen helpen.

Aangesloten bij

MBOG & KAB

Orthomoleculair therapeut Marc de Jong is aangesloten bij de MBOG. De MBOG is een professioneel georganiseerde beroepsvereniging in de complementaire zorg en behartigt de belangen van honderden artsen en therapeuten die  werken aan uw chronische gezondheid.

Via de MBOG is hij ook aangesloten bij de Klachten Commissie van de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Een folder is hier te downloaden.

Orthomoleculair therapeut kPNI

Naast fysiotherapeut is Marc de Jong opgeleid tot Orthomoleculair therapeut kPNI. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Bekijk dan het filmpje hieronder. Marc is aangesloten bij en erkend door de beroepsvereniging MBOG.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden Orthomoleculaire therapie.

Klachtenfolder

Download hier de klachtenfolder van de Koepel Alternatieven Behandelwijzen.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven Orthomoleculaire therapie.