Medewerkers Fysiopraktijk Zeist

Snel en goed resultaat

Snel herstel en herhaling voorkomen

Fysiopraktijk Zeist is gericht op SNEL en GOED RESULTAAT. Dat is belangrijk maar, nog belangrijker is dat het resultaat ook goed blijft. Daarom vindt je bij ons veel kennis en deskundigheid in behandeling én in preventie.

We zijn ruim 20 jaar meer dan een fysiotherapiepraktijk alleen! Wij hebben meerdere specialismen en een echo in huis waardoor wij een snelle diagnose kunnen stellen. In onze praktijk aan de Laan van Vollenhove in Zeist biedt Fysiopraktijk Zeist je alle ruimte!

Beter worden en beter blijven dat is ons motto!

Ons team

Fysiopraktijk Zeist is een fysiotherapie praktijk in de regio Utrecht. Fysiopraktijk Zeist biedt uitgebreide mogelijkheden voor behandeling, zoals manuele therapie, dry needling en valpreventie. Daarnaast kan je bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie of om te informeren over andere behandelmethodes die wij aanbieden.
We heten je van harte welkom!

Maak nu zelf een online afspraak. Wij gaan graag samen met jou weer goed en verantwoord op weg naar optimaal herstel.

Marc de Jong

Marc (BIG geregistreerd) is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hij is tevens voedingsdeskundige,  kracht- en conditietrainer (CSCS) en Echografist MSU. Marc is de eigenaar van Fysiopraktijk Zeist.

Meer lezen

Gillian Bohan

Gillian (BIG geregistreerd) is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met psychosomatische-, COPD- en COVID-19 klachten.

Meer lezen
robin rasink

Robin Rasink

Robin (BIG geregistreerd) is in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Zij is algemeen fysiotherapeut en daarnaast aanvullend geschoold in de McKenzie methode.

Meer lezen
Arie Holdijk

Arie Holdijk

Arie (BIG geregistreerd) is een zeer ervaren fysiotherapeut. Naast algemeen fysiotherapeut is hij tevens gediplomeerd handtherapeut en staat hij gerigstreerd als Claudicatio therapeut.

Meer lezen
Yann Astruc

Yann Astruc

Yann Astruc (BIG geregistreerd) is in September 2021 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Hij sport heel graag (hardlopen en boulderen).

Meer lezen

Gerry Schutterop

Gerry is onze administratieve medewerkster en 'rots in de branding' als het gaat om reilen en zeilen van de praktijk. Grote kans dat Gerry uw eerste contact met de praktijk is.

Meer lezen