Ons Team

Medewerkers Fysiopraktijk Zeist

Welkom bij Fysiopraktijk Zeist, waar we u graag een warm welkom bieden in onze moderne en professionele praktijk. Onze praktijk is opgericht door Marc de Jong, een ervaren fysiotherapeut met een passie voor gezondheid en welzijn. Sinds 1990 is Marc BIG geregistreerd als fysiotherapeut en heeft hij zich verder gespecialiseerd als voedingsdeskundige, kracht- en conditietrainer (CSCS) en Echografist MSU.

Bij Fysiopraktijk Zeist geloven we in een holistische benadering van fysiotherapie, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van uw klachten. Hierdoor kunnen we u de meest effectieve en persoonlijke behandeling bieden, met als doel uw gezondheid en functioneren te verbeteren.

Ons team bestaat uit deskundige en betrokken medewerkers die zich inzetten voor het welzijn van onze cliënten. Gillian Bohan is een toegewijde fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het behandelen van mensen met COPD- en COVID-19 klachten. Haar expertise en empathie maken haar een waardevolle aanvulling op ons team.

Robin Rasink is een jonge en enthousiaste fysiotherapeute die zich voortdurend blijft ontwikkelen. Ze is naast algemeen fysiotherapeut ook geschoold in de McKenzie-methode en valpreventie, wat haar in staat stelt om u de best mogelijke zorg te bieden.

Arie Holdijk, een zeer ervaren fysiotherapeut, is een ware specialist op het gebied van handtherapie en Claudicatio therapie. Zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring maken hem een waardevolle steunpilaar binnen ons team.

Yann Astruc is de nieuwste aanwinst in ons team, en ondanks zijn recente afstuderen in september 2021, heeft hij al veel passie en toewijding getoond als algemeen fysiotherapeut. Zijn sportieve achtergrond in hardlopen en boulderen zorgt ervoor dat hij ook goed kan meedenken over specifieke sportgerelateerde klachten.

Naast ons therapeutisch team hebben we ook Gerry Schutterop, onze administratieve medewerkster, die als 'rots in de branding' fungeert voor de praktijk. Zij staat altijd klaar om u vriendelijk en professioneel te helpen met al uw vragen en afspraken.

Bij Fysiopraktijk Zeist staat uw gezondheid en welzijn centraal. Samen met ons deskundige team streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, waarbij we uw persoonlijke situatie en doelen altijd vooropstellen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk en u te ondersteunen op uw weg naar een betere gezondheid en beweging.