Arie Holdijk

Arie Holdijk

Maak kennis met Arie Holdijk, een zeer ervaren en veelzijdige fysiotherapeut. Arie heeft een passie voor het helpen van mensen bij het verbeteren van hun fysieke gezondheid en het herstellen van hun functies na letsel of aandoeningen. In 1987 studeerde hij af als fysiotherapeut en heeft hij in de afgelopen bijna 30 jaar een indrukwekkende hoeveelheid kennis vergaard door het succesvol afronden van talrijke cursussen en opleidingen.

Arie heeft zich gespecialiseerd als handtherapeut, wat betekent dat hij uitgebreide expertise heeft in het behandelen van hand- en polsgerelateerde problemen. Met zorg en precisie helpt hij patiënten bij het herwinnen van kracht en mobiliteit in hun handen na blessures of operaties.

Een ander gebied waarin Arie zich heeft gespecialiseerd, is het behandelen van mensen met etalagebenen, ook bekend als claudicatio intermittens. Met zijn expertise in claudicatiotraining kan Arie patiënten helpen om pijnvrij te lopen door middel van gerichte oefeningen en begeleiding. Hierdoor verbetert niet alleen de mobiliteit, maar ook de algehele kwaliteit van leven van zijn patiënten.

Naast zijn specialisaties heeft Arie een brede focus op algemene fysiotherapie. Hij behandelt patiënten met verschillende klachten en aandoeningen, waarbij hij een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak hanteert om optimale resultaten te bereiken.

Arie is ook gespecialiseerd in leefstijlcoaching (GLI), wat betekent dat hij patiënten kan begeleiden bij het aanpassen van hun levensstijl om een gezondere en actievere levensstijl te bereiken. Met zijn deskundige advies en ondersteuning helpt hij zijn patiënten bij het opbouwen van gezonde gewoonten en het behouden van een evenwichtige levensstijl.

De behandelmethoden die Arie hanteert zijn divers en omvatten onder andere:

1. Fysiotherapie: een breed scala aan therapieën en oefeningen om de mobiliteit en functionaliteit te verbeteren.
2. Manuele therapie Mulligan: een specifieke vorm van manuele therapie gericht op het corrigeren van gewrichtsblokkades en het verminderen van pijn.
3. Medical Taping Concept: het toepassen van speciale tapes om spieren te ondersteunen en klachten te verminderen.

Met zijn rijke ervaring en continue bijscholing is Arie een gewaardeerde collega binnen ons team. Zijn warme en betrokken benadering van zijn patiënten zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in hun behandeling.

Als je op zoek bent naar een deskundige fysiotherapeut met specialisaties in handtherapie, claudicatio (etalagebenen) en leefstijlcoaching, en een brede focus op algemene fysiotherapie, dan ben je bij Arie Holdijk aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk en ontdek hoe Arie jou kan ondersteunen bij het bereiken van een betere gezondheid en welzijn.