Gerry Schutterop

Gerry Schutterop Trainingszaal Fysiopraktijk Zeist Fysio Zeist Fysiotherapie

In onze bruisende fysiotherapiepraktijk is er één persoon die altijd klaar staat om u vriendelijk te begroeten aan de telefoon, uw vragen te beantwoorden en uw administratieve zaken op rolletjes te laten verlopen. Maak kennis met Gerry Schutterop, onze toegewijde administratief medewerkster en het eerste aanspreekpunt van onze praktijk.

Gerry is de spil in het administratieve wiel van onze praktijk. Met een scherp oog voor detail en een warme glimlach begroet ze elke patiënt en bezoeker die ons belt of binnenloopt. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft over onze diensten, is Gerry degene die u met veel plezier te woord staat. Haar vriendelijke en gastvrije benadering zorgt ervoor dat u zich meteen op uw gemak voelt.

Naast het ontvangen van patiënten aan de telefoon en aan de balie, is Gerry ook verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze praktijk. Ze zorgt ervoor dat alle facturatie en betalingen soepel verlopen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële afhandeling van uw behandelingen.

Gerry is een ware "rots in de branding" als het gaat om het reilen en zeilen van onze praktijk. Ze heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd en weet als geen ander hoe ze de vele taken in onze praktijk moet coördineren. Met haar georganiseerde aanpak zorgt ze ervoor dat alles op tijd en volgens planning verloopt.

Als u voor het eerst contact opneemt met onze praktijk, is de kans groot dat u Gerry aan de lijn krijgt. Haar vriendelijke stem en behulpzame houding staan garant voor een positieve eerste indruk. Ze luistert aandachtig naar uw behoeften en zorgt ervoor dat u op de juiste manier wordt doorverwezen naar de juiste therapeut.

Kortom, Gerry Schutterop is uw betrouwbare steunpilaar voor administratie en communicatie in onze fysiotherapiepraktijk. Met haar toewijding en professionaliteit zorgt ze ervoor dat uw ervaring met onze praktijk vlot en zorgeloos verloopt. U kunt erop vertrouwen dat Gerry alles in het werk stelt om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en gezondheid.