Gillian Bohan

Gillian Bohan Trainingszaal Fysiopraktijk Zeist Fysio Zeist Fysiotherapie

Maak kennis met Gillian Bohan, onze toegewijde fysiotherapeut met een passie voor het helpen van mensen met COPD en Astma klachten. Sinds november 2014 is Gillian werkzaam bij ons team en heeft ze zich voortdurend verdiept in haar vakgebied, wat heeft geresulteerd in een uitgebreide expertise op het gebied van verschillende aandoeningen en behandelingen.

Gillian heeft zich aanvullend geschoold in het onderzoeken en behandelen van patiënten met COPD en Astma klachten, waardoor zij een waardevolle aanvulling is op ons team. Ze begrijpt als geen ander de uitdagingen waar mensen met luchtwegproblemen dagelijks mee te maken hebben en zet zich in om hen te ondersteunen bij het bereiken van een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit.

Naast haar specialisatie in COPD en Astma, is Gillian ook een gecertificeerd dry needling specialist. Met deze behandelmethode kan ze gericht spieren ontspannen en pijnklachten verlichten. Gillian heeft al vele patiënten geholpen om verlichting te vinden van chronische pijn en stijfheid, waardoor zij hun dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken.

Gillian's specialisaties en focusgebieden zijn gevarieerd, waardoor ze een breed scala aan patiënten met verschillende klachten kan behandelen. Haar specialisaties omvatten onder andere de behandeling van nek-, borstwervelkolom- en knieproblemen. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op deze gebieden, kan Gillian een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van haar patiënten.

De focusgebieden waar Gillian zich op richt zijn bijzonder relevant in de hedendaagse gezondheidszorg. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van post-Covid revalidatie, waarbij ze patiënten ondersteunt bij het herstelproces na het doormaken van een Covid-19 infectie. Daarnaast biedt ze leefstijlcoaching (GLI) aan, waarbij ze patiënten begeleidt bij het aanpassen van hun levensstijl om een gezondere en actievere levensstijl te bereiken.

De behandelmethoden die Gillian hanteert omvatten fysiotherapie, dry needling en het Medical Taping Concept. Met deze diverse benaderingen kan ze op maat gemaakte behandelingen bieden die aansluiten bij de individuele behoeften en voorkeuren van haar patiënten.

Gillian's warme en empathische benadering van haar vak maakt haar een geliefde en gewaardeerde fysiotherapeut in ons team. Ze streeft ernaar om haar patiënten te ondersteunen bij elke stap van hun herstelreis en hen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut die expertise heeft in het behandelen van COPD en Astma klachten, nek-, borstwervelkolom- en knieproblemen, evenals post-Covid revalidatie en leefstijlcoaching, dan bent u bij Gillian aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe zij u kan bijstaan op uw weg naar een betere gezondheid en welzijn.